ImpactFactor.pl - Kompendium wiedzy o czasopismach naukowych

MNISW czasopisma punktowane, Impact factor, ranking, wyszukiwarka, lista filadelfijska, skrót, kategorie Thomson Reuters

Ostatnie wiadomości: Nowa lista czasopism MNISW 2015    Edycja 2014 Impact Factor    Nowa lista czasopism MNISW 2014   


Nasza baza danych jest ciągle aktualna, ostatnia aktualizacja: 03/03/2016 - Lista czasopism punktowanych MNISW 2015

Dopisz się na listę mailingową aby otrzymywać powiadomienia o aktualizacjach listy czasopism

British Biotechnology Journal

Issn: 2231-2927
Wydawca: SCIENCEDOMAIN international
Www: http://www.sciencedomain.org/journal-home.php?id=11
Kategorie wg. Thomson-Reuters BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY; BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY; CELL & TISSUE ENGINEERING; DEVELOPMENTAL BIOLOGY; NANOSCIENCE & NANOTECHNOLOGY;
Dyscypliny naukowe: Biotechnologia – dziedzina nauk chemicznych, Biologia, Biotechnologia – dziedzina nauk biologicznych, Biotechnologia – dziedzina nauk technicznych, Biotechnologia – dziedzina nauk rolniczych
Języki publikacji: angielski
Redakcja: Sciencedomain International ul. Guest House Road, Street no - 1/6 Guest House Road, Street no - 1/6 PIN-712410 Tarakeswar, Hooghly West Bengal, West Bengal, IN tel: +918670670726 e-mail: contact[malpka]sciencedomain[kropka]orgabc Redaktor naczelny: Kuo-Kau Lee

Wskaźniki tego czasopisma w poszczególnych latach:

Rok Punkty MNISW Lista Impact Factor Impact Factor 5 Eigenfactor AIS
20148B
20138B

Ostatnia aktualizacja danych tego czasopisma miała miejsce: 11/02/2015 - Lista czasopism punktowanych MNISW 2014

P.S. Jeżeli tabelka powyżej jest pusta, oznacza to, że czasopismo nie występuje na żadnej liście MNISW

W przypadku wykrycia błędu prosimy o poinformowanie nas o tym fakcie.

Administratorem danych jest firma CC-Net sp. z o.o., wszystkie prezentowane dane powstały na podstawie informacji publicznie dostępnych w internecie.

© CC-Net.pl 2013-2014, Zabrania się kopiowania i publikowania powyższych danych bez zgody administratora w jakiejkolwiek formie.